Vezi lista castigatorilor concursului "Luceafarul", organizat de primar

Vezi lista castigatorilor concursului "Luceafarul", organizat de primar
83 de elevi care au participat la concursul organizat de primarul Ovidiu Portariuc si care au recitat poemul Luceafarul vor primi cate o tableta.

La concurs s-au inscris 160 de elevi, din care 117 din municipiul Botosani, restul fiind din judet.

Din cei 125 inscrisi din municipiu, 71 au castigat o tableta si 12 premii de consolare oferite de Uvertura Mall, Cine Grand si libraria Alexandria.

La concurs au fost primiti in cele din urma sa participe si elevii din afara municipiului care s-au inscris la concurs si 12 dintre acestia au castigat cate o tableta, iar sase premii de consolare.

Primarul a spus ca initial a fost un anumite buget si s-au inscris elevii din municipiu, dar 35 de persoane nu s-au m-ai prezentat si fiind eliberate locurile a fost extins concursul si au participat si elevii din judet care s-au inscris la concurs.

"Vom continua si la anul si sper sa devina o traditie acest concurs. Pregatim si pentru data de 15 iunie un concurs. Vom merge si pe genul de concursuri care nu stimuleaza doar memoria ci si creativitatea. Vrem sa stimulam dorinta de a citi cat mai mult, vrem sa aducem copiii catre lectura si se poate face si pe suport clasic dar si modern. Cel mai important este sa descopere lectura si vom organiza concursuri prin care vom testa prin intrebari simple gradul de cunoastere a unor opere, cunostinte despre istoria orasului, personalitati culturale ale orasului si vom oferi premii consistente", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Reprezentantii Primariei asteapta astazi confirmarea de la furnizorul de tablete, premiile urmand a fi inmanate miercuri, dar daca nu vor ajunge la timp vor fi date cu o zi intarziere.

Vezi AICI castigatorii care primesc o tableta!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
308

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
341

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
284

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...