Vezi grilele de evaluare pentru acordarea gradațiilor de merit!

Vezi grilele de evaluare pentru acordarea gradațiilor de merit!
Inspectoratul Școlar Județean a făcut publice grilele de evaluare pentru gradațiile de merit ce vor fi acordate în acest an școlar.

Detalierea punctajelor aferente criteriilor a fost făcută de către comisia paritară de la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean. În perioada 15 martie-11 aprilie, cadrele didactice vor trebui să depună dosarele care conţin documente justificative privind activitatea desfăşurată, iar până pe 19 aprilie se va face analiza dosarelor de către inspectorul de specialitate, cu consultarea Consiliului consultativ şi elaborarea raportului referitor la la activitatea candidatului.

Dosarele vor fi verificate şi de către comisia de coordonare, etapă ce se va defăşura în perioada 25 aprilie-3 mai.

În acceaşi perioadă, dosarele vor fi verificate şi de către reprezentanţii sindicatelor, urmând ca în perioada 8-11 mai să să se aprobe lista cuprinzând punctajele acordate în urma evaluării, de către Consiliul de Administraţie al ISJ.

Lista cu punctajele obţinute de cadrele didactice se va afişa pe data de 13 mai, iar cei nemulţumiţi de punctaj pot depune contestaţii între 15 şi 17 mai.

Rezultatele finale vor fi afişate pe 26 mai, iar pe 30 şi 31 mai lista cu personalul nominalizat pentru acordarea gradaţiei de merit va fi înaintată Ministerului Educaţiei.

Vezi AICI fișele de evaluare!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
15

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
22

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
80

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...