Vezi elevii care au obținut premii la concursul județean la desen tehnic

  Joi, 10 aprilie, în cadrul programului Să ştii mai multe, să fii mai bun!, s-a desfăşurat a treia ediţie a Concursului Judeţean la Desen Tehnic organizat la Liceul Dimitrie Negreanu Botoşani.

  La concurs au participat elevi ai claselor a IX-a şi a X-a, de la licee cu profil tehnic din judeţul Botoşani. Chiar dacă probele de concurs au avut la bază programa şcolară, elevii au avut de rezolvat doar aplicaţii practice la Desen tehnic.

Elaborarea subiectelor şi evaluarea lucrărilor a fost realizată de cadre didactice de la licee care nu au avut elevi în concurs.

S-au remarcat următorii elevi de la clasa a IX-a:

Rotariu Costel (Premiul I) de la Liceul Dimitrie Negreanu Botoşani - prof Constantin CORDUNEANU

Aniculăesei Constantin-Gabriel (Premiul al II-lea) şi Bulboacă Andrei (Premiul al III-lea) de la Liceul Tehnologic Petru Rareş Botoşani – prof. Ioan MARDARE.

La clasa a X-a, premiile au fost obţinute de: Adumitroaie Dan-Ionuţ (Premiul I) şi Codău Marius-Alexandru (Premiul al II-lea) de la Liceul Dimitrie Negreanu Botoşani - prof Constantin CORDUNEANU, Hănţescu Alexandru-Natan (Premiul al III-lea) de la Liceul Tehnologic Petru Rareş Botoşani – prof. Maria-Mihaela POPESCU.

Felicitări elevilor şi mult succes în continuarea pregătirii lor profesionale!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani: Rețea de trafic de droguri, destructurată de o „armată” de oameni ai legii! (foto)

astăzi, 14:28

În urma activităților desfășurate, de către polițiștii Serviciului de Combaterea a Criminalității Organizate Botoșani, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infrac...

”Cel mai slab jucător din istoria lui FC Botoșani” a cucerit titlul, dar a ajuns în liga a doua!

astăzi, 12:22

Martin Fraisl a evoluat în sezonul 2018/2019 la FC Botoșani, unde a bifat 16 apariții. Aventura din România l-a ”traumatizat” pe portar, care a declarat că președintele ech...

Pădurari amenințați cu moartea de un botoșănean, cazul a ajuns în atenția procurorilor!

astăzi, 11:14

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii a șase infracțiuni de ultraj. În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, în perioada iulie-august a.c., în timp ce...