Vezi de la ce a izbucnit incendiul din gospodăria primarului din Suliţa!

Vezi de la ce a izbucnit incendiul din gospodăria primarului din Suliţa!
Aproape cinci ore, zeci de pompieri au intervenit în Ajunul Crăciunului pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o anexă din gospodăria primarului comunei Suliţa, Costinel Ciubotaru.

Intrucat a fost observat si anuntat cu intarziere, incendiul s-a soldat cu pagube materiale insemnate.

Potrivit ISU Botosani incendiul a fost generat, cel probabil, din cauza unui aparat tehnologic aflat sub tensiune si s-a extins la intreaga constructie cu parter si etaj.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Nicolae Iorga al Judeţului Botoşani a fost solicitat sa intervina pentru stingerea incendiului putin inainte de ora 21.00. Spre locul indicat s-au deplasat, atat pompierii militari, cu opt autospeciale, dintre care cinci de interventie si trei pentru suport si conducere operativa, cat si voluntarii din Sulita si Lunca, cu o autospeciala cu apa si spuma si o motopompa.

Primii care au ajuns la fata locului au fost pompierii voluntari. La sosirea garzii de interventie, ardea anexa, existand pericolul ca flacarile sa se extinda si la casa.

Pentru stingerea incendiului si inlaturarea efectelor s-a intervenit aproape cinci ore. Misiunea pompierilor a fost ingreunata de drumul greu accesibil si lipsa surselor de apa.

A fost protejata de foc casa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
40

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
846

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
393

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...