Vezi cum va fi vremea în Moldova în perioada 24 februarie-9 martie!

  Potrivit meteorologilor, în Moldova intervalul de prognoză va debuta cu temperaturi apropiate de cele specifice datei calendaristice, cu valori maxime în medie de 2…5 grade ÅŸi minime de -2…0 grade.

 În restul perioadei, regimul termic va fi peste cel mediu climatologic, fiind de aÅŸteptat medii ale temperaturilor maxime între 5 ÅŸi 10 grade ÅŸi valori termice în general pozitive noaptea.

În primele două zile se vor semnala precipitaÅ£ii mixte, neînsemnate cantitativ. În a doua săptămână creÅŸte probabilitatea pentru ploi slabe.

LA MUNTE În primele zile ale intervalului se vor înregistra temperaturi apropiate de normalul climatologic al perioadei. Astfel, media maximelor se va situa în ecartul 0...3 grade, iar a minimelor între -6 ÅŸi -4 grade.

Pentru restul intervalului sunt de aÅŸteptat valori ziua în medie de 3...5 grade ÅŸi temperaturi minime în creÈ™tere, dar încă sub pragul de îngheÅ£, -4 la -2 grade, reprezentând un regim peste cel mediu multianual.

Probabilitatea pentru precipitaÅ£ii slabe, mixte, va fi mai mare în prima zi ÅŸi din nou după data de 3 martie

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Obiecte tradiționale expuse de Muzeul de Istorie din Botoșani la o expoziție din Craiova! (foto)

astăzi, 15:51

Muzeul JudeÈ›ean de Istorie din BotoÈ™ani a participat la vernisajul expoziÈ›iei etnografice „Tehnici tradiÈ›ionale de realizare a scoarÈ›elor în România È™i Republica Moldova”...

Scandalagii amendați de jandarmi la Zilele Municipiului Dorohoi!

astăzi, 15:05

Vineri seară, pe timpul executării misiunii de asigurare a ordinii și siguranței publice la Zilele municipiului Dorohoi, jandarmii botoșăneni au acționat preponderent preventiv, pentru ca manif...

Zilele Municipiului Dorohoi: Andra a făcut show în prezența a sute de spectatori! (foto, video)

astăzi, 13:47

Startul evenimentelor a avut loc cu numeroase programe artistice susÈ›inute de grupuri vocale, tineri artiÈ™ti È™i soliÈ™ti vocali din oraÈ™, ce au încântat pe cei prezenÈ›i prin muzică È...