Vezi cum va fi vremea in intervalul 9-22 iunie!

Vezi cum va fi vremea in intervalul 9-22 iunie!
    În Moldova, până pe data de 13 iunie, regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât în mod obişnuit în această perioadă, îndeosebi în primele două zile, când valorile medii diurne vor fi de 29...30 de grade.

 După această dată, temperaturile vor scădea, devenind apropiate de cele caracteristice perioadei calendaristice, cu valori de 23...25 de grade, în medie.

  Temperaturile minime vor fi de 16...17 grade pe 10 şi 11 iunie, apoi vor scădea spre 12...13 grade în jurul datei de 15 iunie, fără variaţii semnificative ulterioare. Instabilitatea atmosferică va fi accentuată între 13 şi 21 iunie când vor fi averse, în general slabe cantitativ, însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

LA MUNTE Vremea va fi caldă până pe 13 iunie, cu medii ale valorilor maxime între 20 şi 22 de şi ale minimelor noctune între 10 şi 12 grade. În perioada 14...22 iunie regimul termic va fi apropiat de cel normal cu valori de 14...16 grade, ziua şi 6...8 grade nopatea, în medie.

Până pe data de 12 iunie local vor ploi de scurtă durată, în general slabe cantitativ. Între 13 şi 22 iunie, pe arii extinse vor fi zilnic, averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului, iar ploile vor fi local moderate cantitativ.

Vezi AICI prognoza pentru fiecare regiune din țară!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
69

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
27

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
83

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...