Vezi cum va fi vremea în intervalul 30 iunie-13 iulie!

Până în ziua de 4 iulie, în Moldova, media temperaturilor maxime la nivelul întregii regiuni va avea variaţii între 24 şi 27 de grade, iar a minimelor între 13 şi 15 grade.

În următoarele 3 zile se va încălzi treptat, astfel că, la sfârşitul primei săptămâni şi la începutul celei de a doua, mediile maximelor vor atinge 29 de grade, iar ale minimelor vor urca spre 17 grade.

Din data de 8 iulie variaţiile termice vor fi nesemnificative. Probabilitatea pentru averse va fi mai mare în zilele de 1, 3, 8 şi 9 iulie.

LA MUNTE

În prima parte a intervalului, mediile temperaturilor maxime vor avea oscilaţii de la 14 grade în data de 1 iulie, până la 20 de grade în zilele de 30 iunie, dar şi în 5 şi 6 iulie.

În cea de a doua parte a intervalului, maximele vor fi relativ constante, în jurul valorii de 20 de grade. Minimele termice vor avea oscilaţii asemănătoare.

Cel mai rece va fi în dimineaţa zilei de 2 iulie, când vor fi medii de 6...7 grade, iar în dimineţile cele mai calde se vor înregistra în medie 11...12 grade. Vor fi averse aproape în fiecare zi, dar mai ales în zilele de 30 iunie, 1 iulie, 3 iulie, dar şi în perioada 7 – 9 iulie.

Vezi AICI prognoza pentru toate regiunile!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de sancțiuni și avertismente aplicate la Botoșani pentru gestionarea defectuoasă a deșeurilor!

astăzi, 18:45

Au fost verificate 25 UAT-uri, Asociația de Dezvoltare Intracomunitară Ecoproces și Consiliul Județean Botoșani. Pentru neconformitățile constatate s-au stabilit măsuri cu termen în v...

Proiect de lege: Statul român, obligat să suporte cheltuielile de reparatriere a românilor decedați în afara țării!

astăzi, 17:50

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat marţi, 8 octombrie, un proiect de lege prin care statul român este obligat să suporte, la cererea familiei, cheltuielile ocazionate de repatrierea cetăţ...

Sute de detectoare de fum instalate de pompieri, în locuințele persoanelor vârstnice! (Video)

astăzi, 17:10

Intoxicațiile cu monoxid de carbon, incendiile, acumulările de gaze, urmate de explozii pot fi prevenite prin montarea în locuință a unor detectoare de fum, monoxid de carbon și de gaz. ...