Vezi cum au sarbatorit botosanenii 1 MAI! Gratare la Pacea si la Ipotesti - GALERIE FOTO

Botoșănenii care se bucură de minivacanța din această săptămână au profitat de vremea frumoasă și încă de la primele ore ale dimineții au ieșit la iarbă verde.

Și cum 1 Mai nu poate fi sărbătorit altfel decât cu mici și bere, nu au lipsit grătarele. Cum era de așteptat, cei mai mulți s-au îndreptat către zona de agrement de la ieșirea din municipiu către Suceava, vizavi de versantul unde va fi amenajat Parcul de agrement Cornișa.

Altii au profitat de zilele libere și au ales sa plece la munte cu prietenii, in timp ce tinerii, in grupuri mari, au plecat la mare.



Aglomeratie era astazi si in poienita de la Lacul Mihai Eminescu de la Ipotesti. Adolescentii si-au luat bicicletele si au pedalat pana la Ipotesti, acolo unde au incins gratarele.

Angajatii UMB au muncit sub miros de gratar



Pe drumul Botosani - Suceava, drumarii au lucrat de 1 mai, in ciuda faptului ca la o mica adiere de vant simteau miros de gratar.

Acestia au lucrat astazi la poduri si la santuri si au servit masa in padurea de la Baisa, in jurul orei 12:00, dar nu au facut mici pe gratar, asa cum probabil si-ar fi dorit.

GALERIE FOTO:







































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de nenorocire: Mașină răsturnată pe cupolă, șoferul a scăpat ca prin minune! (Foto)

Thursday, 3 October 2024

Accidentul a avut loc pe raza localității Dângeni. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere și modul de desc...

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

Thursday, 3 October 2024

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

Thursday, 3 October 2024

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...