Vezi cine ar putea fi candidatul PNL Botoşani la europarlamentare!

Vezi cine ar putea fi candidatul PNL Botoşani la europarlamentare!
Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, nici nu vrea să audă de o colaborare cu PSD la alegerile europarlamentare.

Liderul liberalilor botoşăneni susţine că dacă la nivel central se va decide ca la aceste alegeri să se meargă cu USL el nu va face campanie.

“Vreau să arăt valoarea PNL la Botoşani. Eu nu sunt de acord. Dacă se merge cu USL eu nu ies în campanie la europarlamentare că nu vreau. Vreau şi eu o dată să nu se mai spună că suntem prea mici pentru cât ne dorim", a spus Florin Ţurcanu.

El nu a exclus ca un liberal de la Botoşani să candideze pentru un mandat în Parlamentul European.

Acesta ar putea fi fratele său, Mihai Ţurcanu, care este secretarul general adjunct al partidului.

“Îmi propun să avem şi noi un candidat măcar în primii zece. Nu excludem să fie Mihai Ţurcanu. Dacă este susţinut de toate filialele din Moldova poate fi şi el o variantă. Deocamdată am înţeles că a avut nişte discuţii cu câteva filiale din Moldova şi vom vedea când avem documetnul final. Are şase judeţene în subordine. Totuşi e o realizare", a completat Ţurcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
25

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
44

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
157

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...