Vezi cine a fost desemnat „Învăţătorul Debutant al Anului 2013” - GALERIE FOTO

Vezi cine a fost desemnat „Învăţătorul Debutant al Anului 2013” - GALERIE FOTO

 Lucia Bianca Ababei  

Asociaţia B-Right Media, cu sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului, a decernat vineri seară Premiul pentru Învăţătorul Debutant al Anului 2013, în cadrul primei editii a galei ce-i poarta numele invatatoarei Angelica Gherman, unul dintre cele mai apreciate cadre didactice din Botosani, care a murit la 1 martie 2012.

Invatatorii care si-au depus dosarele in vederea obtinerii acestui titlul au avut nevoie de minimum 5 ani de experienta si de multe proiecte educationale.



În finala au intrat Lucia Bianca Ababei de la Şcoala Grigore Antipa Botoşani, Larisa Marcela Aparascăi  de la Şcoala Numarul 1 din Cristeşti si  Maria Simion de la Şcoala numarul 1 Albeşti.

Titlul de Învăţătorul Debutant al anului 2013 a fost acordat învăţătorului Lucia Bianca Ababei. Ea a primit cărţi, o finanţare de 1.000 de lei si placheta cu Învăţătorul Debutant al anului 2013.

De asemenea, Maria Simion a primit un premiu de excelenta ce a constat in carti si o finantare de 500 de lei.



In cadrul Galei "Angelica Gherman" au dansat copiii de la Unik Dance Botosani si au cantat Cosmin Mariciuc si Marius Danalache din Grupul "Vis de Artist".









Intr-un loc special amenajat, organizatorii au realizat o expozitie cu mai multe carti scrise de Angelica Gherman, alaturi de Trofeul primit la "Gala Valorilor Feminine" de distinsa invatatoare.







Gala Angelica Gherman este un eveniment organizat în cadrul proiectului Botoşaniul Nonformal 1.0., implementat de Asociaţia B-Right Media cu sprijinul financiar al Ministerului Tineretului şi Sportului, prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani.





În cadrul aceluiaşi proiect va fi organizat la Botoşani, în perioada 14-15 octombrie 2013, un modul de formare cu tema Metode şi instrumente de educaţie nonformală în context Tineret în Acţiune, cu formatori din reţeaua naţională a ANPCDEFP.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
398

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
422

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
246

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...