Vezi cele mai tari firme din Botoșani, premiate la Balul oamenilor de afaceri! Topul după cifră de afaceri și profit brut!

Vezi cele mai tari firme din Botoșani, premiate la Balul oamenilor de afaceri! Topul după cifră de afaceri și profit brut!
Topul 2013 al firmelor a fost realizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani în urma analizelor efectuate dupa bilanţurile depuse de reprezentanţii firmelor. În acest an în top au intrat 1.118 firme.

Cea mai tare firmă din Botoșani, în anul 2013, după cifra de afaceri, a fost Elsaco Electronic, cu o cifră de afaceri de 219,3 milioane de lei. Pe locul doi în clasament se situează Formens, cu o cifră de afaceri în anul anterior de 166 de milioane de lei, urmată de Electro-Alfa Internațional, cu 151,6 milioane de lei.

După profitul brut din exploatare, în anul 2013, în fruntea clasamentului se situează societatea Electro-Alfa Internațional, cu un profit de 22,9 milioane de lei, urmată de Formens, cu 16,3 milioane de lei, iar pe locul trei se clasează Tehnic Asist, cu 10,4 milioane lei.

Vezi AICI Top 50 firme după cifra de afaceri!

Vezi AICI Top 50 firme după profitul brut din exploatare!



 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
179

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
179

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
263

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...