Vezi ce spune presedintele CJ despre activitatea celor doi vicepresedinti!

Vezi ce spune presedintele CJ despre activitatea celor doi vicepresedinti!
Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, a primit raportul comisiei care a evaluat activitatea celor doi vicepresedinti, Gheorghe Sorescu si Paul Paval, si a administratorului public al judetului, Radu Judele.

Potrivit sefului CJ, concluzia finala in urma evaluarii facute este ca cei trei si-au dus la indeplinire atributiile pe care le au, cu respectarea prevederilor legale.

"Lucrurile sunt in limita legalitatii si a atributiilor de serviciu. Volumul cel mai mare de lucru il are domnul Sorescu. In el am avut tot timpul incredere, altfel nu il aveam in echipa mea, si in 2016 imi doresc sa ramanem in aceeasi echipa, ca nu am facut diferenta intre presedinte si viceresedinte si am nevoie de aceasta echipa sa merg mai departe", a spus Florin Turcanu.

Acesta a avut cuvinte de lauda si la adresa vicepresedintelui social-democrat.

"Am avut si am o colaborare corecta cu el. Nu este un om care sa te priveasca cu ura, isi face treaba si incercam sa luam cele mai bune decizii. Paval e un om cu bun simt. Vicepresedintii si-au facut treaba", a mentionat Florin Turcanu.

Cat il priveste pe Radu Judele, acesta avand atributii mai putine, conculzia in urma evaluarii activitatii a fost aceea ca si el si-a facut treaba pe zonele de care raspunde.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
420

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
566

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
678

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...