Vezi ce spune omul de afaceri Liviu Martiniuc despre incendiu!

Omul de afaceri Liviu Martiniuc este convins că incendiul care a izbucnit, vineri dimineaţă, pe terenul pe care îl deţine în localitatea Chişcăreni, din oraşul Săveni, unde are depozitate tone de baloţi de paie, a fost pus de o mână criminală.

Martiniuc spune ca în apropierea terenului are un magazin care are camere de supraveghere şi speră ca făptaşul să fie prins.

“Focul a fost pus intenţionat acolo. Sunt convins 100%, fără discuţii. Am depozitat baloţii acolo pentru că e curtea mea, e grădina mea. Am început să mai iau din baloţi, după ce am fost atenţionaţi şi de ISU, dar acum dacă s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Sunt camere de luat vederi şi dacă a dat foc cineva se va vedea", a declarat, pentru Stiri.Botosani.ro, Liviu Martiniuc.

Cât priveşte conflictul cu cetăţenii care locuiesc în apropierea terenului unde a depozitat baloţii, omul de afaceri a spus: “Până acum nu au fost discuţii, acum au apărut după cele întâmplate".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânărul fermier din Botoșani care duce mai departe tradiția familiei: ”Pasiunea a venit de la bunicul meu, un respectat inginer!” (Foto)

astăzi, 09:04

Tânărul provine dintr-o familie de agricultori. Bunicul său a fost inginer agronom, tatăl, chiar dacă este profesor de sport, la bază a fost tehnician veterinar, iar Gabi a studiat Agricult...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (322)

astăzi, 08:31

NICOLAE BRĂDĂŢEANU despre cum a ajuns la epigramă Am să răspund ghidându-mă după volumul tău  „Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra… cărţilor epigr...

Calendar ortodox, 6 octombrie: Sfântul Apostol Toma; Sf. Mc. Erotiida

astăzi, 08:00

Sfântul Apostol Toma, numit şi Geamănul, era din Galileea şi a fost unul dintre cei 12 Apostoli ai Mântuitorului Iisus Hristos. Înainte de a fi ucenic al Domnului, fusese pescar. ...