Vezi ce se întâmplă cu contractul cu HSR!

Vezi ce se întâmplă cu contractul cu HSR!
În luna aprilie contractul dintre municipalitate și firma Hi Speed Recovery, cea care blochează mașinile parcate neregulamentar, expiră, iar reprezentanții Primăriei au trimis deja o înștiințare către conducerea societății că nu va fi prelungit automat contractul.

Viceprimarul Cosmin Andrei a spus că se va analiza dacă se va merge în continuare pe un astfel de contract cu o firmă specializată, edilul spunând că ar fi nevoie pentru a ordine în trafic.

În prezent HSR mai blochează roțile mașinilor doar în parcările concesionate de ei, dacă nu s-a plătit tichetul de parcare și la solicitarea Poliției dacă sunt mașini parcate neregulamentar pe domeniul public.

"Am făcut hârtie către cei de la HSR că nu se prelungește automat contractul. Analizăm să vedem ce vom face. Măsura este oarecum benefică pentru că se face ordine în trafic. Este nevoie de o firmă care să se ocupe de acest aspect", a spus Cosmin Andrei.

Reprezentanții municipalității au încercat anul trecut să rezilieze contractul cu HSR dar nu au putut.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
309

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
330

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
199

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...