Vezi ce salarii vor avea angajaţii de la societatea Parc Industrial!

Societatea Parc Industrial, înfiinţată anul trecut în subordinea Consiliului Judeţean, şi-a propus ca în acest an să realizeze venituri totale din exploatare de 813.000 lei, din care 480.000 de lei din contravaloarea serviciilor prestate, iar diferenţa, respectiv 333.000 de lei, reprezintă contravaloarea din închirierea spaţiilor şi tarabelor din Piaţa Agroalimentară de la Mall.

Cheltuielile totale ale societăţii au fost estimate la 812.000 lei. Cele mai mari cheltuieli sunt cele cu personalul, de 306.000 lei.

Pentru a se realiza veniturile previzionate, societatea are nevoie de cinci muncitori necalificaţi şi un maistru pentru care s-a luat în calcul salariul minim de 900 de lei, iar pentru maistru 1.200 de lei.

Pentru punctul de lucru din Piaţa Agroalimentară ar fi necesari trei muncitori, respectiv un încasator, un îngrijitor clădiri şi un administrator piaţă, care ar urma să aibă o leafă de 900 de lei, iar administratorul de 1.200 de lei.

De asemenea, societatea va angaja un contabil, cu un salariu minim de 900 de lei, a unui director adjunct şi a unui director economic, în cazul celor din urmă nefiind specificat salariul în proiect de hotărâre de Consiliu Judeţean ce urmează a fi supus dezbaterii şi aprobării în şedinţa de săptămâna aceasta când se va aproba bugetul de venituri şi cheltuieli la societatea Parc Industrial.

Pentru salariul directorului general a fost prinsă o sumă totală, pentru un an, de 36.000 de lei. Pentru Consiliul de Administraţie cheltuielile cu salariile se ridică la 32.000 de lei.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reacția lui Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost „întoarsă” de Botoșani. Ce a spus despre incidentul din tribune!

astăzi, 12:15

În urma acestui rezultat, Dinamo se află pe locul trei în clasament, cu 17 puncte. De cealaltă parte, Botoșani a rămas tot penultima, cu 8 puncte. Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fo...

Pelerinaj cu preoți și preotese la mănăstirile din județele Neamț, Botoșani și Suceava!

astăzi, 11:24

La inițiativa părintelui protopop Valentin Tofan, în Protopopiatul Piatra Neamț s-a organizat în perioada 23-25 septembrie, un pelerinaj cu preoții protoieriei și familiile lor, intit...

Cod portocaliu de vreme severă în județul Botoșani, anunțul meteorologilor!

astăzi, 10:16

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu de vreme severă valabil de duminică, 29 septembrie, până luni, 30 septembrie, ora 10:00. Zonele afectate sunt Mold...