Vezi ce mesaj a gasit pe perete Eugen Turcanu cand a intrat in biroul de viceprimar!

După ce a primit comunicarea oficială a Hotărârii prin care a fost ales în funcţia de viceprimar, Eugen Ţurcanu a mers la biroul primarului Ovidiu Portariuc pentru a avea o discuţie cu acesta legată de atribuţiile pe care le are şi de spaţiul în care îşi va desfăşura activitatea.

Ţurcanu nu l-a găsit pe primar la birou, acesta fiind plecat, şi a coborât în biroul care i-a fost amenajat la parterul instituţiei. Din start, Eugen Ţurcanu a spus că plăcuţa pe care i-a fost scris numele este incompletă, întrucât mai are un nume, Cristian, iar când a păşit în birou a dat cu ochii de o foaie lipită pe perete cu un citat: “Minţile luminate discută idei. Minţile mediocre discută evenimente. Minţile mici discută oamenii-Ana Eleanor Roosevelt.

“Stau şi aştept. Vreau să am o discuţie cu domnul primar şi după aia să văd concret unde îmi desfăşor activitatea. Din punctul meu de vedere comunicarea cu domnul primar va fi foarte bună, nu am nicio problemă. Nu vedeţi că stau în faţa uşii dumnealui şi aştept să mă primească. Vreau să discut cu dumnealui atribuţiile, a spus Eugen Ţurcanu.

Acesta a primit ca atribuţii: ofiţer de stare civilă, măsuri pentru combaterea şi prevenirea pericolelor provocate de animale, coordonarea acţiunilor de igienizare a malurilor cursurilor de apă, organizarea executării şi executarea în concret a activităţilor din domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor şi protecţia şi refacerea mediului, autoritatea tutelară, atribuţii în domeniul situaţiilor de urgenţă, conservarea, resturarea şi punerea în valoare a monumentelor istorice şi de arhitectură, conducerea comisiei tehnice de aplicare a Legii nr. 10-200, atribuţii în domeniul serviciilor de utilităţi publice.

"Dacă a decis domnul primar că merit un birouaş sub scări e ok, nu e nicio problemă. Vedeţi ce mesaj mi-au lăsat pe aici. Cum să îl interpretez? Eu am venit sa fac treaba, daca dumnealui vrea sa-mi lase mesaje pe pereti , sa imi scrie aiurea numele pe placa, mai mult de atata ce sa spun.", a mai spus Turcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

20.000 de lei amendă! Botoșăneanca a rămas și fără marfa de contrabandă!

astăzi, 15:39

Depistată de jandarmi în zona bazarului din municipiul Botoșani în timp ce avea asupra sa 200 de pachete de țigări de contrabandă, o femeie a fost amendată în această după-am...

PSD: Ziua Educației marcată într-un mod inedit de femeile social-democrate din Botoșani (Foto)

astăzi, 15:28

Astfel, au avut loc două întâlniri, la Darabani și în municipiul reședință de județ, moderate de inspectorul școlar Galia Hrimiuc și inspectorul școlar general adjunct Crist...

BARIERA la punctele de trecere a frontierei de la Stânca-Costești, Racovăț și Rădăuți-Prut! (Vdeo)

astăzi, 14:18

Astăzi, în intervalul orar 8.00-13.00, la nivelul punctelor de trecere a frontierei Stânca-Costești, Racovăț și Rădăuți-Prut de la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliției d...