Vezi ce condiţie pune Consiliul Judeţean pentru a sprijini financiar FC Botoşani!

Vezi ce condiţie pune Consiliul Judeţean pentru a sprijini financiar FC Botoşani!
Echipa de conducere a Consiliului Județean Botoșani își menține angajamentele luate o dată cu accederea FC Botoșani în Liga I, în sensul în care o va sprijini, din punct de vedere administrativ și financiar, în limitele posibilităților bugetare ale județului.

Florin Țurcanu, prin calitatea sa de președinte al Consiliului Județean Botoșani dorește susținerea echipei fanion a județului, însă în condițiile în care investitorii Clubului arată o poziție clară vizavi de neimplicarea în vreun fel a politicului în deciziile luate de conducere .

“Deși dispunem de sume mici pentru susținerea proiectelor de acest tip, îmi mențin declarațiile de a fi alături și moral și financiar de echipa de fotbal a județului, însă exclud implicarea în conducerea Clubului a vreunui om politic sau a vreunei persoane desemnate de acesta. Doresc o poziție publică fermă a investitorilor în sensul în care pot asigura cetățenii că nu vor permite implicarea persoanelor care au fost și sunt angrenate politic, indiferent de culoarea partidului și indiferent de contribuția financiară pe care ar avea din funcțiile pe care le dețin în administrație. Avem încredere în cei care se află la conducerea Clubului, în cei care într-adevăr își pot aroga meritele promovării echipei în Liga I", a declarat Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Este normal ca, la un moment dat, la nivelul echipei să se impună o schimbare pentru menținerea în Liga I, însă actuala conducere deține suficientă experiență în managementul FC Botoșani fără a accepta implicarea vreunui factor politic.

Astfel, în condițiile în care conducerea Clubului își asumă în continuare întreaga răspundere și putere de decizie asupra viitorului echipei, fără a accepta condițiile administrației municipale, echipa Consiliului Județean va analiza cu maximă atenție și va decide în consecință, sprijinind prin finanțare nerambursabilă echipa Fotbal Club Botoșani.

Comunicat de presă

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
17

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
17

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
524

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...