Vezi ce brand internațional a venit la Uvertura Mall

Începând cu 13 iulie, marca numărul 1 de cosmetice din Franța (World Panel Beauty 2013) este prezentă în Botoșani, la Uvertura Mall. Yves Rocher, Créateur de la Cosmetique Végètale® înseamnă peste 50 de ani de performanță, pasiune și inspirație.

Peste 30 de milioane de femei au încredere în marca Yves Rocher.

În perioada 15 -31 iulie, Yves Rocher le așteaptă pe toate botoșănencele la noul magazin din Uvertura Mall, cu reduceri de până la 30% și câte o surpriză pentru fiecare cumpărătură.

La noul magazin din cel mai mare centru comercial din Botoșani veți beneficia de consiliere profesională, oferte promoționale personalizate, prețuri accesibile și multe cadouri.

Descoperă cu Yves Rocher peste 700 de tipuri de produse pentru îngrijirea tenului și a corpului, parfumuri cu arome seducătoare, machiaj cu texturi și culori irezistibile. În plus, cardul de fidelitate Yves Rocher garantează accesul permanent la oferte speciale în magazin, cadouri atractive, oferte personalizate la domiciliu și reduceri excepționale la produsele preferate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gabi Tamaș i-a rupt tibia directorului sportiv de la FC Botoșani. Șchiopu: ”Nu a fost o răutate!” / Iftime: ”La cap să nu se lovească!”

astăzi, 13:13

Unul dintre modulele cursului de director sportiv organizat de FRF s-a terminat cu un moment dificil: Gabi Tamaș (41 de ani) i-a rupt tibia lui Daniel Șchiopu, director sportiv la FC Botoșani. L...

După 35 de ani: Se demolează ruinele din spatele Băii Centrale. ”Închidem o rană a orașului!” (Foto)

astăzi, 12:54

Construcția impunătoare s-a transformat odată cu trecerea anilor într-o ruină acoperită de vegetație, pe unde o vreme s-au adăpostit oamenii străzii. Clădirea aparținea municipalităț...

Cutremur în zona Vrancea! Ce ar trebui să știe botoșănenii și cum se pot pregăti!

astăzi, 12:22

Azi-noapte, în jurul orei 01:48, în zona seismică Vrancea, s-a produs un cutremur mediu, cu magnitudinea de 4,0 pe scara Richter. Potrivit Institutului Național de Cercetare - Dezvolt...