Vezi ce avere are noul subprefect de Botoșani!

Noul subprefect al județului Botoșani, Gelu Țigănucă, a adunat o avere considerabilă în cei 33 de ani de activitate, cel mai mult timp activând ca funcționar public în cadrul Fiscului.

 Potrivit ultimei sale declarații de avere, publicată în anul 2013, acesta deține 8 terenuri, cele mai multe agricole, în comunele Coțușca, Răchiți, Mihai Eminescu, Curteși, Bălușeni, dar și în comuna Putna, din județul Suceava, terenuri dobândite prin moștenire sau prin contract de vânzare-cumpărare.

La capitolul clădiri deține un apartament în Botoșani, în suprafață de 82,01 metri pătrați, și un altul de 54,85 metri pătrați, tot în municipiul Botoșani, unul dobândit prin contract de vânzare-cumpărare, iar al doilea prin contract de schimb.

 În Săveni deține spații comerciale de 25,33 metri pătrați și o construcție în localitatea Curtești.

Gelu Țigănucă este proprietarul a două mașini, un Matiz și un VW.

Acesta stă bine și la capitolul conturi în bănci. Din anul 2007 are deschis un cont curent la Banca Transilvania, cu un sold la zi de 59.987 lei, un cont la Bancpost, deschis în anul 2008, în sumă de 66.015 lei, și unul la Banca Românească, în sumă de 9.910 lei.

Ca angajat al Fiscului botoșănean, a avut un venit din salarii de 57.063 lei, iar soția sa, angajată a Administrației Financiare Botoșani, a avut un venit de 41.563 lei.

Vezi AICI întreaga declarație de avere a noului subprefect!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț AJOFM Botoșani: În atenția agenților economici!

astăzi, 19:42

„Pentru accesarea contului dumneavoastră din PULS este necesară setarea unei parole folosind link-ul: puls.anofm.ro și adresa de e-mail la care aveți acces (dacă ați avut un cont in SEMM) ...

Proiect USR: Imobilele pentru care s-au folosit 30% materiale reciclate nu vor mai plăti impozite locale 3 ani!

astăzi, 18:52

Proiectul are ca scop îmbunătățirea semnificativă a gestionării, reciclării și valorificării acestor deșeuri în România. Inițiativa vine ca răspuns la nevoile urgente de a...

Sistemul informatic de monitorizare electronică, implementat și la nivelul județului Botoșani!

astăzi, 17:50

Monitorizarea se va realiza automat, fără intervenție umană, sistematic și exclusiv pe teritoriul României, asupra unor dispozitive electronice, pe baza identificatorului acestora și &icir...