VEZI cauza mortii adolescentului de 17 ani!

Medicii legisti au efectuat marti necropsia trupului neinsufletit al adolescentului de 17 ani, mort luni dupa-amiaza la sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean, dupa ce a fost la piscina Hotelului Maria.

Medicii au stabilit ca moartea a fost cauzata de insuficienta cardio-respiratorie survenita pe fondul unei asfixii mecanice prin inec.

In ceea ce priveste rana suferita la cap, in cazul in care tanarul ar fi supravietuit, aceasta nu i-ar fi pus viata in pericol, necesitand circa 9 zile de ingrijiri medicale. Din câte se pare, rana de la cap a suferit-o în timp ce era scos din piscină. 

Valentin Mistreanu nu stia sa inoate si s-a aventurat intr-o zona in care piscina avea peste 2 metri adancime. Pe marginea piscinei, administratorii aveau montate panouri de informare in care se mentiona adancimea piscinei si se specifica, in cazul celor care nu stiu sa inoate, sa solicite colac.

Trupul neinsufletit al baiatului urmeaza sa fie luat in aceasta dupa-amiaza de la Morgă, iar inmormantarea va avea loc joi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

14 în cursa pentru președinte! Ei sunt candidații care ne cer votul în primul tur!

astăzi, 12:52

Biroul Electoral Central a stabilit, joi, ordinea de înscriere în buletinul de vot a candidaţilor la alegerile prezidenţiale. Tragerea la sorţi a fost efectuată în prezenţa memb...

Salonul Național de Arte Vizuale „Interferențe”, deschis la Noaptea Albă a Galeriilor!

astăzi, 12:28

Muzeul Județean Botoșani găzduiește, în perioada 12-31 octombrie 2024, în spațiul Galeriilor de Artă „Ștefan Luchian” Botoșani, Salonul Național de Arte Vizuale &bdquo...

Doi polițiști din Botoșani au respins mita oferită de o șoferiță! (Video)

astăzi, 11:21

Joi, 10 octombrie 2024, în jurul orei 10:40, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Botoșani au fost sesizați prin inte...