Vezi câți bani cheltuiește municipalitatea pentru înfrumusețarea orașului!

Vezi câți bani cheltuiește municipalitatea pentru înfrumusețarea orașului!
Municipalitatea a alocat în acest an 400.000 de lei pentru achiziționarea de flori și întreținerea spațiilor verzi din oraș.

Pe lângă această sumă, alți 200.000 de lei au fost alocați pentru activitatea de cosit, iar 60.000 de lei pentru achiziția de puieți.

În acest an, Primăria va scoate la licitație activitatea de cosit, până acum ocupându-se Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement.

Totodată, vor fi achiziționați și brazi, jardiniere, sămânță/gazon, pentru care au fost alocați alți 30.000 de lei, în aceeași sumă fiind inclusă și contravaloarea apei de udat spațiile verzi.

Pentru achiziționarea de gărduț protecție spații verzi a fost alocată suma de 125.000 de lei.

Anul trecut, fosta conducere a Primăriei a cumpărat prin Bursa Română de Mărfuri 100.000 fire de flori, pe care a plătit 100.000 de lei.

De întreţinerea spaţiilor verzi s-a ocupat firma Marisa Jarden, care a câştigat un contract de 354.000 de lei, fiind primul an în care achiziţia de flori a fost separată de activitatea de întreţinere spaţii verzi.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
17

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
49

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
245

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...