Vezi câți bani au plătit, anul trecut, botoșănenii în contul taxelor și impozitelor locale!

Vezi câți bani au plătit, anul trecut, botoșănenii în contul taxelor și impozitelor locale!
La nivelul municipiului Botoșani, în anul 2013 s-au realizat încasări din impozite şi taxe locale în sumă totală de 34,8 milioane de lei, faţă de 32,6 milioane de lei în anul 2012, înregistrându-se o creştere de 6,53%.

În ceea ce priveşte taxele speciale, s-au realizat, în anul 2013, încasări de 4.3 milioane lei, cei mai mulți bani încasându-se din taxa de salubrizare.

Creşterea încasărilor la taxele speciale în anul 2013 faţă de anul 2012 este de 7,02%.

Mă bucur că cetăţenii municipiului Botoşani au înţeles necesitatea plăţilor pentru serviciile publice şi totodată îi felicit pentru faptul că au dat dovadă de responsabilitate şi simţ civic, au făcut eforturi şi şi-au plătit taxele şi impozitele locale. Vreau să le mulţumesc şi să îi reasigur de disponibilitatea şi sprijinul nostru., a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

La 31.12.2013 se înregistrau datorii restante ale populaţiei la plata taxei de salubrizare de 5.7 milioane lei.

În anul 2013 s-au încasat din amenzi venituri totale în sumă de 2.7 milioane lei, faţă de 2.5 milioane lei în anul 2012, cu o creştere de 5,1%.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
23

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
135

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
167

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...