Vezi cât s-a strâns din sponsorizări la Summer Fest şi pe ce au fost cheltuiţi banii!

Vezi cât s-a strâns din sponsorizări la Summer Fest şi pe ce au fost cheltuiţi banii!
La ediţia din acest an a Summer Fest, municipalitatea a reuşit să adune mai mulţi bani din sponsorizări decât anul trecut, în 2013 strângându-se 160.000 de lei.

Potrivit viceprimarului Cosmin Andrei, cei mai mulţi bani, respectiv 110.000 lei, au fost cheltuiţi pentru plata artiştilor, iar diferenţa a mers pentru scenă.

Firma care a închiriat Pietonalul pe perioada Summer Fest, şi care s-a ocupat de organizarea Festivalului, respectiv Shiny Production, a plătit o taxă de rezervare loc public pentru suprafaţa pusă la dispoziţie de municipalitate, respectiv 2.000 mp.

Taxa a fost de 1,35 lei pe metro pătrat, taxă care, susţine viceprimarul, nu a mai fost plătită până acum la un festival. Potrivit unor surse neoficiale, taxele impuse ulterior de firma organizatoare agenţilor economici au fost fost prezenţi la eveniment a fost de zece ori mai mari.

Este un contract comercial în care Primăria nu s-a implicat şi acest organizator cu care am încheiat contract a fost pentru buna desfăşurare a evenimentului. Primăria nu putea realiza acest eveniment în forma în care a fost realizat, fără sprijinul acestei societăţi comerciale. Au fost multe lucruri pe care le-a oferit organizatorul. Am încercat să aducem nişte artişti de prestigiu, artişti care costă destul de mult, iar acest organizator a suportat o parte din costurile artiştilor. Au intermediat şi suportat o parte din costuri, au suportat costurile cu transportul artiştilor, au suportat taxele pentru drepturi de autor. Că această societate a realizat profit, nu mă interesează. Nu mă interesează dacă la rândul lor au închiriat terasele cu un preţ mai mare, pentru că interesul meu a fost să fie preţuri mai mici la festival, lucru care s-a întâmplat“, a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
40

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
23

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
1131

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...