VEZI cat incaseaza membrii ATOP pentru o sedinta

VEZI cat incaseaza membrii ATOP pentru o sedinta
Consilierii judeteni au validat, in sedinta de vineri, membrii Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica Botosani. Pentru activitatea desfasurata, acestia vor primi o indemnizatie pentru fiecare sedinta in procent de 6% din indemnizatia bruta lunara a presedintelui Consiliului Judetean.

Astfel, fiecare membru ar urma sa incaseze cate 360 de lei, impozabil.

"Raman cu 300 de lei in mana. Nu am marit. Puteam sa maresc acest procent si este la limita", a spus presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu.

Din ATOP fac parte: consilierii judeteni Dumitru Zmau, Florin Bulgaru, Sergiu Marian, Petre Tupilus, Verginel Vacariu si Gheorghe Vazdoaga; din partea comunitatii, ca reprezentanti sunt Roxana Anusca, Vasile Chiru si Reli Tarzioru; de asemenea, din partea institutiilor sunt subprefectul Sebastian Tocariu, Viorel Serbanoiu, seful IPJ Botosani si Florentin Radu, reprezentant al Corpului National al Politistilor.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
23

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
134

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
164

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...