Vezi cât câştigă fostul lider al PSD Botoşani în calitate de membru al ASF!

Vezi cât câştigă fostul lider al PSD Botoşani în calitate de membru al ASF!
  Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, fostul liberal Dan Radu Rusanu, este cel mai bine platit angajat al ASF, el obtinand numai in ultimele doua luni ale anului 2013 un venit brut total in valoare de 72.094 de euro, potrivit unor informatii obtinute de Hotnews.ro.

 Urmatorul in acest clasament este prim-vicepresedintele institutiei, Daniel Daianu, cu un venit brut de 68.043 de euro in noiembrie si decembrie 2013. Veniturile brute de la Autoritatea de Supraveghere Financiara - institutie a statului roman care se ocupa cu reglementarea pietei de capital - includ salarii si prime lunare.

La solicitarea HotNews.ro, ASF a precizat ca sumele prezentate de HotNews.ro pentru lunile noiembrie si decembrie reprezinta "in unele cazuri veniturile de natura salariala" care "au fost suplimentate cu prima de vacanta acordata o data pe an si prima de sfarsit de an, conform contractului de munca".

"Astfel de prime, repetam, sunt acordate conform contractului de munca la nivelul ASF si sunt uzuale in practica industriei financiare. Dupa verificarile punctuale pentru fiecare salariat in parte, ASF va raspunde solicitarii dumneavoastra pana marti, 18 februarie 2014", se arata in raspunsul transmis HotNews.ro.

Fostul lider al social-democraţilor botoşăneni, Gheorghe Marcu, a avut în noiembrie un venit brut de 30.160 lei, echivaentul a 6.702 euro, iar în decembrie a câştigat aceeaşi sumă.

  Citeşte mai mult pe Hotnews.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
4

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
29

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
379

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...