Vezi cât au câștigat, anul trecut, șefii Consiliului Județean!

Vezi cât au câștigat, anul trecut, șefii Consiliului Județean!
Și șefii Consiliului Județean și-au reactualizat declarațiile de avere și de interese. Acestora pare să le fi mers, în anul 2013, ceva mai bine față de șefii din Primăria Botoșani, cel puțin la capitolul venituri realizate.

Președintele Consiliului Județean, Florin Țurcanu, și soția sa, deputatul Roxana Anușca Țurcanu, au realizat în 2013 venituri de peste 260.000 de lei. În calitate de președinte al Consiliului Județean, Florin Țurcanu, a încasat, anul trecut, un venit de 55.380 lei, în timp ce soția sa a încasat de la Parlamentul României 58.908 lei.

Din contracte de arendă, președintele Consiliului Județean a câștigat în 2013 un venit de 1.230 lei, iar din contracte de închiriere autoutilitare la firma controlată de familia sa, Florea Carn SRL, a realizat un venit de 56.500 lei. Florin Țurcanu a trecut în declarația de avere și darul de nuntă, care a fost în valoare de 92.000 de lei.

Potrivit declarației de avere, președintele Consiliului Județean deține două terenuri, unul agricol și unul intravilan, în comuna Sulița, iar soția sa deține două apartamente în municipiul Botoșani.

Deputatul Roxana Anușca Țurcanu este și proprietarul a trei autoutilitare Mercedes Benz.

Cei doi soți dețin o mică avere și la capitolul bijuterii. Florin Țurcanu are bijuterii în valoare de 15.000 de euro, dobândite în perioada 1991-2007, iar soția sa are bijuterii în valoare de 7.000 de euro, dobândite în perioada 2009-2012.

Vezi DECLARAȚIA DE AVERE!

Vicepreședintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, a realizat anul trecut, împreună cu soția, un venit de peste 77.000 de lei.

Potrivit declarației de avere, este proprietarul unui teren, a unui apartament și deține și o casă. De asemenea, deține un autoturism Mitsubishi, și are bijuterii în valoare de 12.000 de euro, dobândite în perioada 1996-2013. Gheorghe Sorescu are deschis și un cont la Raiffesen Bank.

Vezi DECLARAȚIA DE AVERE!

Vicepreședintele Cristian Achiței și soția sa au realizat anul trecut venituri de peste 100.000 de lei.

Potrivit declarației de avere, Achiței a vândut un teren de la Ripiceni către SC Pescador Relax SRL cu suma 5.000 de lei şi are de achitat un credit bancar în valoare de 110.000 lei.

Vezi DECLARAȚIA DE AVERE!

Citește și Vezi ce averi au șefii din Primăria Botoșani!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum va arăta programul „Respect pentru pacienți”, anunțat de Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:04
25

„În mandatul doamnei președinte Doina Federovici s-au realizat investiții extraordinare în unitățile medicale din județ. Avem echipamente noi, mobilier nou, saloane curate și c...

Noaptea Muzeelor 2024 la Botoșani, o ediţie aniversară sub semnul protestelor şi grevelor!

astăzi, 10:10
34

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti - 55, la Iaşi - 34, T&aci...

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
75

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...