Vezi care sunt jucatorii de la FC Botosani care au jucat cel mai mult, dar si cei care au evoluat cel mai putin, in primul sezon de Liga 1!

Stiri.Botosani.ro va prezinta o statistica a numarului de minute jucate de botosaneni in sezonul 2013-2104 al Ligii 1.

Sase fotbalisti au jucat peste 2.000 de minute in campionatul care tocmai s-a incheiat, iar dintre acestia, trei au fost la primul sezon in Liga 1.

Jucatorul cel mai folosit de la FC Botosani a fost Gabriel Vasvari, capitan in mandatul lui Cristi Popovici, care a jucat 2.700 de minute in 30 de partide. El este urmat in clasament de un alt debutant in prima liga, iar acesta este Florin Acsinte, cu 2.610 de minute, tot in 30 de meciuri.

Pe pozitia a treia se afla capitanul botosanenilor din mandatul lui Leo Grozavu, Marius Croitoru, care a jucat 2.526 de minute in 29 de meciuri, iar pe locul patru este Andrei Patache, si el la primul sezon in Liga 1, care a bifat 2.363 de minute in 30 de partide.

Pe ultimele doua pozitii se afla Razvan Tincu si Attila Hadnagy, cu 2.171 de minute, respectiv 2.141 de minute, in 31 de meciuri, fiind si singurii care au jucat in cele mai multe partide.

La polul opus se afla Claudiu Juncanaru, juniorul care a debutat in Liga 1 in partida cu Dinamo Bucuresti, atunci cand a bifat 14 minute. El este urmat de uruguaianul Silvio Dorrego, cu 21 de minute, de Marian Tanasa cu 62 de minute si Eino Puri cu 69 de minute.

Fotbalistii cu media de minute cea mai mare sunt Gabriel Vasvari si Sergiu Oltean, cu o medie de 90 de minute, ei fiind urmati de Florin Acsinte si Marius Croitoru cu o medie de 87 de minute.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...