Vezi care este Cel mai bun banc din lume - CE PARERE AI?

Vezi care este Cel mai bun banc din lume - CE PARERE AI?
Vezi si cel mai bine punctat banc trimis de concurentii romani! Prestigioasa revista Reader`s Digest a organizat un concurs international pentru a se desemna "cel mai tare banc din lume". Dintre cele peste 15.000 de bancuri participante, trimise din intreaga lume, a fost ales castigator cel trimis de suedezul Jorgen Jesen.

Subiectul abordat de castigator, "omul simplu care reuseste sa dea o lectie de viata ticalosului arogant", a fost foarte bine ales, sustine coordonatorul sectiei de umor al editiei nord-americane Reader`s Digest, scrie ziare.com.

Iata si bancul nr. 1 al lumii:

La o partida de vanatoare, un barbat foarte elegant din Stockholm impusca o rata. Pasarea cade insa in gradina unui fermier, care sustine ca pasarea vanata ii apartine.
- E pasarea mea, insista oraseanul.
Fermierul sugereaza ca disputa sa fie transata in stil vechi, cu un `sut neaos`.
- Eu iti trag cat pot de tare un sut in boase, apoi tu faci la fel ca mine. Cine urla mai putin, ia pasarea.
Barbatul e de acord. Fermierul ii trage un sut zdravan in partile sensibile. Cand isi revine, oraseanul sopteste cu greutate:
- Bine, acum e randul meu.
- Lasa, zice taranul, poti sa pastrezi rata.

Dintre bancurile trimise de concurentii romani, cel mai bun punctaj l-a obtinut craioveanul Claudiu Jiroveanu. Iata-l si pe acesta:

Un sofer gonea cu 150 km/ora. Vede girofarul unei masini de politie in oglinda si accelereaza. Dupa o vreme, isi da seama ca nu poate scapa de politist si trage pe dreapta. Cel in uniforma ii spune:
- Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Dar mi-a placut urmarirea. Asa ca zi-mi o scuza si te las sa pleci.
- Acum trei saptamani, nevasta mea a fugit cu un politist de acasa, zice soferul. Cand te-am vazut in spate, am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
104

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
325

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
688

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...