Vezi care este cea mai mare problemă de la Nova Apaserv!

Vezi care este cea mai mare problemă de la Nova Apaserv!
Şefii Consiliului Judeţean speră ca în următoarele luni să reuşească să scoată operatorul de apă din impasul în care se află, iar măsurile pe care le vor lua să ducă la recuperarea restanţelor şi la redresarea financiară a unităţii.

Cea mai mare problemă cu care se confruntă la ora actuală societatea Nova Apaserv, şi care reprezintă o gaură neagră în bugetul operatorului de apă, este nivelul încasărilor în comparaţie cu ceea ce se facturează lunar.

Facturi restante se înregistrează atât la populaţie, cât şi la agenţii economici, potrivit administratorului public al judeţului,Radu Judele.

Acesta a fost delegat de preşedintele Consiliului Judeţean ca patru ore pe zi să îşi desfăşoare activitatea la operatorul de apă, pentru a identifica soluţiile pentru scoaterea din colpas a unităţii.

“Voi încerca să identific, poate mai bine decât am reuşit să o facem din afară, problemele şi direcţiile de acţiune pentru a scoate această societate din impasul în care se află. E un impas datorat faptului că nu reuşim să încasăm banii de la populaţie şi agenţi economici cum ar trebui să o facem. Facturăm undeva la peste 3 milioane de lei pe lună şi încasăm 2,4-2,5 milioane de lei. Dacă am reuşi să încasăm 90% din ce facturăm în fiecare lună şi să încercăm să recuperăm şi din restanţele de pe piaţă, societatea s-ar redresa", a declarat Radu Judele.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

astăzi, 16:28
8

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

astăzi, 14:36
202

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...

Expoziție foto-documentară deschisă la Școala Populară de Arte „George Enescu” din Botoșani (Foto)

astăzi, 12:59
51

Acorduri de pian și vioară au animat sala de festivități a Școlii Populare de Arte „George Enescu” Botoșani, în cadrul unui eveniment care a marcat 69 de ani de la trecerea &ic...