VEZI candidatii PSD Botosani la Parlament!

VEZI candidatii PSD Botosani la Parlament!
Comitetul Executiv al PSD Botosani, reunit sambata-dupa amiaza, a decis cine sunt candidatii din partea partidului la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie.

La nivelul judetului Botosani, in cadrul USL, PSD-ului i-a revenit cinci colegii, insa Colegiu, cel de senator pe Darabani-Saveni a fost dat UNPR-ului, cu care PSD formeaza Alianta de Centru Stanga, candidat fiind Serban Mihailescu.

Social-democratii care vor candida pentru Parlament sunt Andrei Dolineaschi, care a obtinut 51 de voturi, urmand a candida pe Colegiul de deputat Dorohoi, Doina Federovici va candida pe Colegiul de senator Dorohoi-Flamanzi, obtinand 44 de voturi.

Pe cele doua colegii de deputati din Botosani vor candida Mihai Balta, care a obtinut  37 de voturi si Tamara Ciofu, care a primit din partea Comitetului Executiv 36 de voturi.

Costica Macaleti a obtinut 33 de voturi, Razvan Rotaru 11 voturi, Marius Budai 7 voturi si Doina Dretcanu un singur vot.

Claudiu Adascalitei s-a retras de pe lista.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Trei incendii de vegetație uscată în mai multe localități din Botoșani, semnalul pompierilor! (foto)

astăzi, 08:25
1

Incendierea vegetației uscate sau a resturilor vegetale este interzisă, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani....

Calendar Ortodox: Astăzi sărbătorim Sfânta şi Marea Joi (Denia celor 12 Evanghelii)!

astăzi, 08:07
16

Sfântul Ierarh Atanasie s-a născut la sfârşitul secolului al 16-lea în insula Creta. După moartea tatălui său s-a călugărit la metocul sinaitic din Iraclion, primind numele At...

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
936

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...