Vezi când se vor crea cele 2.000 de locuri de muncă promise de Portariuc!

Vezi când se vor crea cele 2.000 de locuri de muncă promise de Portariuc!
Primarul Ovidiu Portariuc se laudă că a mai făcut un pas pentru crearea locurilor de muncă promise în campania electorală.

Edilul şef a spus că la nivelul Primăriei a fost constituită o echipă, fiind cooptaţi şi cinci dintre cei mai importanţi oameni de afaceri de pe plan local, respectiv Victor Mihalachi, Gheorghe Ciubotaru, Mihai Tincu, Valeriu Iftime şi Iulian Căzăcuţ, şi care lucrează la un plan strategic care să ducă la crearea de noi locuri de muncă în Botoşani.

“Am format la nivelul Primăriei o echipă şi am avut întâlniri cu 4-5 oameni de pe plan local, cu impactul cel mai mare ca cifiră de afaceri şi lucrăm la un plan strategic astfel încât în următorii trei-patru ani să devină realizabile cele 2.000 de locuri de muncă pe care le-am promis şi cred că ne îndreptăm cu paşi siguri către acest obiectiv. S-a stabilit şi se semnează un contract finanţat de către oamenii de afaceri cu o firmă de consultanţă pentru a identifica potenţialul strategic de dezvoltare al Botoşaniului, firmele care pot să atragă parteneri, investiţiile ca atunci când mergem în vizite în străinătate să putem merge cu proiecte concrete şi să le putem pune în faţa partenerilor", a spus Ovidiu Portariuc.

El a mai menţionat că în cel mai scurt timp se va constitui şi Consiliul economic consultativ din care vor face parte 12 oameni de afaceri din judeţ, din diferite domenii de activitate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
8

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
16

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
47

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...