Vezi când se deschide cinematograful din Uvertura Mall!

Vezi când se deschide cinematograful din Uvertura Mall!
Cinematograful multiplex din incinta Uvertura Mall nu a fost deschis odată cu deschiderea oficială a complexului comercial.

Proprietarul Mall-ului, Dănuț Pisecariu, a anunțat că cinematograful se va deschide în  luna aprilie.

Cinematograful multiplex va fi deschis în aprilie, până la Paşti, la fel şi cazinoul şi restul magazinelor care nu au deschis acum pentru inaugurare, a declarat Dănuț Prisecariu.

Uvertura Mall va găzdui primul Multiplex digital din regiune, având 5 săli de cinema cu un total de 500 de locuri, dintre care 3 săli cu sistem digital de proiecţie 3D, şi va oferi clienţilor săi un spaţiu amenajat astfel încât să creeze o ambianţă confortabilă şi modernă, la cele mai înalte standarde.

Cinematograful multiplex, care se va deschide la Botoşani, face parte din reţeaua CineGrand, o companie globală de proiecţie cinematografică care şi-a pus deja amprenta în India, China şi Bulgaria şi se angajează să se extindă şi pe alte pieţe în plină ascensiune din Europa de Est, America de Sud şi Africa de Sud.

Operatorul de cinematografe multiplex funcţionează pe diverse pieţe globale, sub brandurile “Cine Grand, “Grand Cinemas şi “My Cinemas".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
782

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
366

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
103

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...