Vezi cand intra in paine noul viceprimar al municipiului Botosani!

In aceasta saptamana municipiul Botosani va avea un nou viceprimar, asta dupa ce in sedinta extraordinara de saptamana trecuta Cosmin Andrei a fost inlocuit cu democrat-liberalul Eugen Turcanu.

Potrivit viceprimarului municipiului Botosani, Catalina Lupascu, noul viceprimar va intra in paine incepand de joi, atunci cand expira termenul de 5 zile, conform legii.

"Avand in vedere ca in ziua de joi Consliul Local s-a intalnit in sedinta extraordinara si a hotarat ca viceprimarul Cosmin Andrei sa fie inlocuit de catre domnul consilier Eugen Turcanu, si ca toate demersurile legale, respectiv aducerea la cunostinta a Hotararii de Consiliu Local catre prefect si primar, s-au intamplat in ziua de joi, Legea 215/2011 la art. 49, prevedere un termen de 5 zile. Termenul de 5 zile se scurge joi, iar de joi vom avea viceprimar pe domnul Eugen Turcanu, avand in vedere ca secretarul municipiului Botosani, care a participat la sedinta extraordinara, a semnat Hotararea de Consiliu Local si pe parcursul sedintei nu a avut interventii privitoare la nelegalitatea sedintei respective", a declarat Catalina Lupascu.

De asemenea, aceasta a mai adaugat ca prefectul are posibilitatea ca in termen de 6 luni de zile sa atace Hotararea Consiliului Local in contencios administrativ.

Citeste si: VEZI motivul pentru care Hotărârea CL de schimbare a lui Cosmin Andrei ar putea fi atacată în contencios administrativ!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

astăzi, 20:35

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

astăzi, 20:00

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

astăzi, 19:20

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...