VEZI calendarul desfăşurării examenului de definitivat în învăţământ în anul şcolar 2013-2014 şi care e media minimă de admitere!

VEZI calendarul desfăşurării examenului de definitivat în învăţământ în anul şcolar 2013-2014 şi care e media minimă de admitere!
Ministerul Educaţiei Naţionale a stabilit calendarul desfăşurării examenului de definitivat în învăţământ în anul şcolar 2013-2014.

Calendarul
este urmatorul:

15 noiembrie
- emiterea deciziilor de constituire a comisiilor de examen

15-25 noiembrie - înscrierea candidaţilor la unităţile de învăţământ, transmiterea dosarelor de înscriere la Inspectoratul Şcolar Judeţean, verificarea şi avizarea acestora.

25 noiembrie-2 decembrie - înregistrarea candidaţilor în aplicaţie, înştiinţarea candidaţilor cu privire la admiterea sau respingerea dosarului de înscriere

până la 5 iunie 2014 - efectuarea inspecţiilor la clasă

14 iulie 2014 - susţienrea probei scrise
 
19 iulie - afişarea rezultatelor

19-20 iulie - înregistrarea contestaţiilor şi transmiterea acestora la centrele de evaluare

21-23 iulie - Rezolvarea contestaţiilor

24 iulie - afişarea rezultatelor finale

25 iulie-10 august - transmiterea la Ministerul Educaţiei Naţionale

"Există metodologia, am transmis-o în toate unităţile de învăţământ astfel încât toate cadrele didactice să fie informate în timp util", a spus Mihaela Huncă, inspector general al ISJ.

Deşi reprezentanţii Sindicatului Învăţământului Preuniversitar au spus că metodologia este neclară, nefiind specificată media de admitere, şefa învăţământului botoşănean susţine că media de admitere a examenului de definitivat trebuie să fie minimum 8.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
88

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
405

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
144

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...