Vești bune pentru șoferii botoșăneni!

Încă o ieftinire a carburanților, pe lângă reducerile promoționale din weekend.

Vești bune pentru șoferii botoșăneni!

   Foto: Pro TV

Petrom, liderul pieței carburanților din România, a ieftinit sâmbătă, 9 decembrie 2023, carburanții, pe lângă reducerea promoțională de câte 7 bani pe litru pe care o aplică în weekenduri în unele stații.

Astfel, prețurile benzinei și motorinei au scăzut cu câte 12 bani pe litru, ieftinire care a dus motorina la un preț de 7,03 lei pe litru, nivel sub care a ajuns pe 20 aprilie 2023 și peste care a revenit pe 5 august 2023.

Potrivit monitorulpreturilor.info, Petrom a ieftinit motorina standard, vineri 08 decembrie, cu încă 5 bani pe litru.

O reducere similară de preț a fost aplicată joi și marți după-amiază. În total au fost 4 reduceri de preț pentru motorina standard. Prețul benzinei standard a rămas neschimbat în această săptâmână, până sâmbătă, 9 decembrie 2023, când a scăzut cu 5 bani, și cu 12 bani în cazul stațiilor care aplică și reducerea promoțională de weekend.

Potrivit ro.fuelo.net, la stațiile Petrom din Botoșani se înregistrează următoarele prețuri: benzina standard (95) - 6,5 lei pe litru, motorina standard - 7,03 lei, benzina extra (99) - 6,96 lei și motorina extra - 7,39 lei, prețuri valabile în weekend.

Luni, 11 decembrie 2023, când nu vor mai fi aplicate reducerile de 7 bani pe litru, motorina va costa din nou peste 7 bani pe litru în toate stațiile Petrom. Asta, dacă nu scad din nou prețurile luni dimineață.

De la 1 noiembrie 2023, zi în care motorina s-a ieftinit cu 7 bani pe litru și a scăzut sub 7,5 lei la multe stații, prețul benzinei a scăzut cu 37 de bani, iar al motorinei cu 54 de bani, fără a lua în calcul și promoțiile aplicate de Petrom la final de săptămână.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
4

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
36

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Sfinţit Mucenic Patrichie, Episcopul Prusei şi cei împreună cu el

astăzi, 08:04
20

Sfântul Patrichie a trăit în secolul al 4-lea după Hristos şi a fost Episcop în Prusa. Acest oraş avea izvoare de ape fierbinţi şi era situat pe malul dinspre Asia al Mării Ne...