Vești bune pentru șoferii botoșăneni!

Încă o ieftinire a carburanților, pe lângă reducerile promoționale din weekend.

Vești bune pentru șoferii botoșăneni!

   Foto: Pro TV

Petrom, liderul pieței carburanților din România, a ieftinit sâmbătă, 9 decembrie 2023, carburanții, pe lângă reducerea promoțională de câte 7 bani pe litru pe care o aplică în weekenduri în unele stații.

Astfel, prețurile benzinei și motorinei au scăzut cu câte 12 bani pe litru, ieftinire care a dus motorina la un preț de 7,03 lei pe litru, nivel sub care a ajuns pe 20 aprilie 2023 și peste care a revenit pe 5 august 2023.

Potrivit monitorulpreturilor.info, Petrom a ieftinit motorina standard, vineri 08 decembrie, cu încă 5 bani pe litru.

O reducere similară de preț a fost aplicată joi și marți după-amiază. În total au fost 4 reduceri de preț pentru motorina standard. Prețul benzinei standard a rămas neschimbat în această săptâmână, până sâmbătă, 9 decembrie 2023, când a scăzut cu 5 bani, și cu 12 bani în cazul stațiilor care aplică și reducerea promoțională de weekend.

Potrivit ro.fuelo.net, la stațiile Petrom din Botoșani se înregistrează următoarele prețuri: benzina standard (95) - 6,5 lei pe litru, motorina standard - 7,03 lei, benzina extra (99) - 6,96 lei și motorina extra - 7,39 lei, prețuri valabile în weekend.

Luni, 11 decembrie 2023, când nu vor mai fi aplicate reducerile de 7 bani pe litru, motorina va costa din nou peste 7 bani pe litru în toate stațiile Petrom. Asta, dacă nu scad din nou prețurile luni dimineață.

De la 1 noiembrie 2023, zi în care motorina s-a ieftinit cu 7 bani pe litru și a scăzut sub 7,5 lei la multe stații, prețul benzinei a scăzut cu 37 de bani, iar al motorinei cu 54 de bani, fără a lua în calcul și promoțiile aplicate de Petrom la final de săptămână.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar Ortodox: Astăzi îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Eutropie, Cleonic şi Vasilisc

astăzi, 07:56
4

Eutropie şi Cleonic erau fraţi, iar Vasilisc era nepot al Sfântului Teodor. Fiind creştini şi propovăduitori ai credinţei, au fost prinşi împreună cu Sfântul Teodor şi &icir...

Botoșănenii din Spania vor putea primi dublă cetățenie!

Sâmbătă, 2 Martie 2024
145

Acordarea dublei cetățenii pentru românii care trăiesc în Spania va deveni realitate „în curând”, susține premierul Marcel Ciolacu, în urma unei înt...

ÎPS Teofan vine la Botoșani pentru a boteza cel de-al cincilea copil al unui preot din județ!

Sâmbătă, 2 Martie 2024
1262

Înaltpreasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, va fi prezent duminică, 3 martie, în județul Botoșani. ÎPS Teofan va sluji Sfânta Liturghie la Biserica &...