Vesti bune pentru comerciantii botosaneni: SMECHER ARESTAT!

Vesti bune pentru comerciantii botosaneni: SMECHER ARESTAT!
Tanarul in varsta de 21 de ani, din Botosani, despre care va informam in cursul zilei de miercuri ca a fost retinut de politisti, a fost arestat preventiv, pentru o perioada de 29 de zile!

De luni bune, botosaneanul fura fara nicio jena din magazinele din Botosani, el recurgand si la amenintari cu cutitul la adresa vanzatoarelor.

Patronul unui lant de magazine din Botosani a afisat chiar la intrarea in unitate imagini surprinse in timpul actiunii infractorului, insa tanarul nu s-a lasat deloc intimidat!

"Ieri, 11 martie, politistii botosaneni au prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani propunerea de arestare preventiva a suspectului P. Constantin-Cristian, de 21 de ani, din municipiul Botosani, retinut de catre politisti pentru o durata de 24 ore, fiind cercetat sub aspectul savarsirii a 12 infractiuni (furt, distrugere, amenintare si port ilegal de cutit), comise in perioada 23.08.2008 – 06.03.2009 pe raza municipiului Botosani", a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Propunerea politistilor a fost insusita de catre procuror, fiind sesizata instanta de judecata, care a dispus arestarea suspectului pentru o perioada de 29 zile.

In baza mandatului de arestare preventiva emis de instanta de judecata, suspectul a fost introdus in Arestul IPJ Botosani, fiind continuate cercetarile in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a acestuia.

SMECHER DE BOTOSANI, RETINUT DE POLITISTI

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
59

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
88

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
82

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...