Vești bune! Încep lucrările la foișorul din Parcul Mihai Eminescu

Vești bune! Încep lucrările la foișorul din Parcul Mihai Eminescu
Un nou foișor va fi construit în Parcul Mihai Eminescu, în apropierea fântânii arteziene, pe locul unde acum doi ani de zile a fost demolat vechiul foișor.

Firma care va realiza această investiție este Aquaterm, costul lucrărilor ridicându-se la 150.000 de lei.

Potrivit reprezentanților Primăriei lucrările vor fi demarate săptămâna viitoare, termenul de execuție fiind de două luni.

Primarul Ovidiu Portariuc a explicat de ce s-a întârziat atât de mult cu realizarea acestei investiții.

“Este vorba tot de dragii noștri proiectanți. Și la acest proiect din parc ne-am întors tot la proiectant care a greșit proiectul nerealizând o fundație pentru acel proiect, a trebuit refăcut, licitat din nou, a durat licitația. A fost semnat contractul de execuție și în două luni vom avea un nou foișor. Îmi pare rău să o spun dar este o problemă în Botoșani în ceea ce privește calitatea, nu vreau să generalizez, dar cel puțin proiectanții care au lucrat până acum..", a precizat primarul Ovidiu Portariuc.

Noul foișor va păstra dimensiunile generale și configurația volumetrică a construcției care a fost înainte, cu reinterpretarea unor elemente de detaliu. În parc vor continua și plantările de copaci și însămânțarea de gazon.

 

Spune-ne opinia ta