VESTE SOC la FCM Dorohoi! Vezi ce va face patronul Victor Mihalachi cu echipa!

VESTE SOC la FCM Dorohoi! Vezi ce va face patronul Victor Mihalachi cu echipa!
Ajunsa in Liga a II-a pentru prima data in istorie, echipa FCM Dorohoi se va schimba radical fata de finalul sezonului trecut.

Finantatorul principal al celor de la FCM Dorohoi a anuntat ca se va baza in sezonul urmator doar pe tineri si ca jucatorii cu pretentii financiare vor pleca. Victor Mihalachi a renuntat si la antrenorul Vespazian Colban, urmand a gasit un alt antrenor.

Mihalachi intenţionează ca noul lot al FCM Dorohoi să fie format din jucători cu vârsta cuprinsă între 17 şi 21 de ani şi spune că nu îl interesează pe ce loc va încheia viitorul sezon competiţional.

Mai mult, acesta a anuntat ca este dispus sa colaboreze cu CSS Botosani si LPS Botosani, pentru a gasi cei mai talentati tineri pe care sa-i trimita pe teren in Liga a II-a.

Seria I va avea probabil 10 echipe

Presedintele LPF2, Auras Brasoveanu a declarat ca cel mai probabil Liga 2 va avea cate 2 serii de 10 echipe, dupa ce Corona Brasov, Dunarea Galati au anuntat ca se retrag, iar Gloria Bistrita si Minerul Motru au preferat sa se inscrie in Liga 3.

“Vom merge probabil cu 10 echipe pe serie. Până pe 12 august când va fi Comitetul Executiv, se vor creiona şi cele două serii. În ceea ce priveşte retrogradarea, vom vedea" a spus Auras Braşoveanu.

Seria I: Săgeata Năvodari, Unirea Slobozia, ACS Berceni, SC Bacău, CF Brăila, Gloria Buzău, FCM Suceava, Farul Constanţa, FCM Dorohoi, FC Voluntari, CS Baloteşti,

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
37

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
141

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
50

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...