Verginel Gireada nu mai candideaza la Primarie! Si-a luat concediu pana la finalul mandatului!

Verginel Gireada nu mai candideaza la Primarie! Si-a luat concediu pana la finalul mandatului!

 Verginel Gireada  

Primarul comunei Mihai Eminescu, Verginel Gireada, s-a razgandit si nu mai vrea un nou mandat.

Cu toate ca imediat dupa ce a aflat ca a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, hotararea fiind definitiva si irevocabila, Verginel Gireada a declarat ca aceasta sentinta nu il impiedica sa candideze si isi doreste un nou mandat de primar, se pare ca lucrurile nu stau tocmai asa, Gireada nemaiavand dreptul sa candideze pentru functia de primar.

El a informat deja Biroul Politic Permanent al PNL ca se retrage din cursa electorala si sustine ca, cel mai probabil, locul sau de candidat la Primarie va fi luat de sotie, Aneta Gireada.

Verginel Gireada vrea sa se retraga in mediul privat, iar pana la finalul mandatului si-a luat concediu de odihna, toate atributiile preluandu-le viceprimarul.

“M-am hotarat sa nu mai candidez pentru Primarie si vreau sa ma retrag in mediul privat. Am informat si Biroul Politic si zilele acestea urmeaza sa se stabileasca candidatul. S-ar putea sa candideze sotia mea. Mi-am luat concediu pana la finalul mandatului pentru ca eu in opt ani nu am avut concediu, am informat  si Institutia Prefectului. M-am saturat, nu mai vreau in administratie. Pentru ce atata ura? M-am gandit foarte bine si vreau sa merg in mediul privat. M-am saturat de toata balacareala asta si ma rog la Dumnezeu sa fiu sanatos si sa imi fie bine familia. Vreau sa infiintez la Mihai Eminescu cea mai mare Asociatiei Agricola, sunt mii de hectare de pamant lasat parloaga, eu am utilaje inca dinainte de a fi primar si vreau sa ma ocup de afaceri", a declarat Verginel Gireada.

El a mentionat ca va ramane in continuare vicepresedinte al PNL, dar nu mai doreste sa ocupe nicio functie publica.

“Nu le fac pe plac altora, voi face in continuare politica PNL. Nu mai candidez la Primarie, dar imi voi sustine sotia, si sunt convins ca va lua 70%", a adaugat Gireada.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Florin Piersic, dus de urgență cu elicopterul SMURD la București! Care este starea de sănătate a marelui actor

astăzi, 07:34
8

Actorul se afla internat la Institutul Inimii „Dr. Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca.Managerul spitalului din Cluj-Napoca a declarat, pentru Cluj24, că transferul actorului a fost u...

Copii opăriți cu ciorbă în a doua zi de Paști, unul dintre ei transferat la Iași cu arsuri pe corp!

astăzi, 07:15
85

Momente cumplite pentru o familie din Botoşani, în a doua zi de Paşti. Doi fraţi, de 2 şi 3 ani, s-au opărit cu ciorbă clocotită. Unul dintre copii a fost trimis de urgenţă la Iaşi....

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul; Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare (Harţi)

astăzi, 07:00
14

Trecerea la Domnul a Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan se prăznuieşte în fiecare an la 26 septembrie, zi în care s-a arătat pe larg şi viaţa sa deosebită. Astăzi, cinstim...