Verginel Gireada il sustine pe Florin Turcanu: "Nu are de ce sa-si dea demisia"

Deputatul Verginel Gireada a ajuns, joi dupa-amiaza, la sediul PNL Botosani, imediat dupa ce a aflat sentinta Curtii de Apel Suceava, care l-a condamnat pe presedintele CJ Botosani, Florin Turcanu, la sase luni de inchisoare cu suspendare.

Verginel Gireada spune ca daca instanta nu-i interzice lui Florin Turcanu dreptul de a alege si de a fi ales sau de a ocupa o functie publica, nu are de ce sa-si dea demisia din functia de presedinte al Consiliului Judetean.

"Eu am fost mereu alaturi de domnul presedinte Florin Turcanu si voi fi alaturi de el in continuare, pentru ca am trecut si eu prin aceste momente prin care trece si el acum. Nu mi se pare normal ca un om care doar cu numele de presedinte al Partidului National Liberal a luat act de decizia delegatiei permanente de a da afara doua persoane, in care s-a respectat statutul... Respect decizia instantei, dar nu mi se pare normal ceea ce se intampla in judetul Botosani. Ramane de vazut ce scrie in decizia finala, daca poate alege sau sa fie ales, daca poate sau nu ocupa o functie publica, iar daca poate, nu are de ce sa-si dea demisia. Eu sunt sigur ca partidul il sustine, pentru ca Florin Turcanu este un om care munceste. In aceasta seara voi pleca cu el la Bucuresti", a declarat Verginel Gireada.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...