Verdict: bărbatul de la Cornișa a murit înecat!

Verdict: bărbatul de la Cornișa a murit înecat!

Medicii legişti din Botoşani au terminat de efectuat necropsia bărbatului de 43 de ani care a murit în piscina exterioară a Parcului de agrement de la Cornişa.

Concluziile arată că moartea lui Sorin Ciolac a survenit ca urmare a unei “insuficienţe cardio-respiratorii consecutive asfixiei mecanice prin înec”, ceea pe pune punct oricăror speculații despre cauza decesului: bărbatul a murit înecat!

Sorin Ciolac a decedat marţi după ce s-a aruncat de la o trambulină de patru metri.

Inexplicabil pentru un înotător cu o foarte mare experiență ca el, Sorin Ciolac a rămas la fundul apei, și a fost scos de un adolescent de 14 ani care a sesizat primul ceea ce s-a întâmplat.

Imediat au început manevrele de resuscitare efectuate de angajaţii de la Cornişa şi de martori, până la apariția medicilor care au continuat procedurile și l-au transportat de urgență la spital, unde, din păcate, a fost declarat decesul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
19

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
37

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
29

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...