Vazdoaga: “Trebuie sa fim foarte atenti cu cine populam apartamentele din Centrul Vechi”

Vazdoaga: “Trebuie sa fim foarte atenti cu cine populam apartamentele din Centrul Vechi”

 GHEORGHE VAZDOAGA, consilier local  

In ultima sedinta de Consiliu Local, consilierul Gheorghe Vazdoaga, a cerut Executivului Primariei sa dea dovada de responsabilitate atunci cand se vor repartiza locuintele din Centrul Vechi, care au fost proaspat reabilitate si are beneficiaza de toate utilitatile.

Vazdoaga a spus ca in cazul in care cei care vor locui in aceste imobile nu vor fi de buna credinta, in cateva luni spatiile vor fi de nerecunoscut.

“Am fost in Centrul Vechi si am vazut un apartament. Am ramas placut surprins. Apartamentul este foarte bine utilat, dispune de absolut tot ceea ce trebuie unei familii, dar as vrea sa atrag atentia ca trebuie sa fim foarte atenti cu cine populam acele apartamente din Centrul Vechi. Daca nu vom avea putina responsabilitate atunci cand repartizam acele locuinte, s-ar putea ca in jumatate de an sa nu mai recunoastem ceea ce s-a facut acolo, incalzire proprie, tot confortul", a spus Gheorghe Vazdoaga.

Si consilierul local Romulus Eram a atras atentia, in urma cu cateva sapatamani, asupra acestui aspect si nu crede ca etnia rroma are dreptul de a i se repartiza cu prioritate locuinte sociale.

Doua treimi dintre familiile care ar trebui sa se mute in imobilele reabilitate din Centrul Vechi sunt familii de romani, iar o treime sunt familii de rromi, toate acestea fiind asistate social. Municipalitatea va incheia contract cu fiecare familie in parte, fiind incluse anumite clauze, pentru a preintimpina situatiile in care anumite locuinte ar putea fi devastate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
57

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
92

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
153

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...