Vatman sancţionat cu avertisment după ce a vorbit urât cu un călător

Vatman sancţionat cu avertisment după ce a vorbit urât cu un călător
Unul dintre vatmanii angajaţi ai societăţii Eltrans a fost cercetat de Comisia de disciplină a unităţii după ce a avut un limbaj neadecvat faţă de un călător.

O pensionară din municipiul Botoșani, care călătorește cu acest mijloc de transport, beneficiind de gratuitate, a reclamat modul in care i s-a adresat vatmanul, care i-a reprosat ca a mers cu tramvaiul doar o statie.

“Pe data de 23.10.2013 in jurul orei 17.00, din statia Luceafarul am urcat in tramvai si am mers o statie. La coborare am fost certata de vatman de ce am mers cu tramvaiul numai o statie ca puteam sa merg pe jos. In tramvai au mai urcat o data cu mine si alti pensionari si comentariul vatmanului a fost "prin fata se dau colacii". Oare vatmanii sunt proprietarii tramvaielor ?Pensionarii nu sunt oameni? Daca nu-ti plac oamenii, un pic de respect pentru varsta lor", se arăta in sesizarea transmisa redactiei Stiri.botosani.

Şefii Eltrans s-au autosesizat şi l-au cercetat disciplinar pe vatmanul reclamat. Întrucât era la prima abatere de acest gen şi şi-a recunoscut comportamentul, acesta a primit doar un avertisment.

Directorul adjunct al Eltrans, Victor Ivănescu, a spus că periodic se fac instruiri cu angajaţii în ceea ce priveşte modul în care trebuie să se comporte şi să se adreseze călătorilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
84

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
27

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
58

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...