Vasile Marica, acuzat de o inspectoare vamala ca a luat spaga 20.000 de euro

Vasile Marica, acuzat de o inspectoare vamala ca a luat spaga 20.000 de euro

 VASILE MARICA  Opinia Timisoarei

O inspectoare vamala l-a acuzat pe liderul sindicatului SED LEX, Vasile Marica, de faptul ca ar fi cerut si primit 20.000 de euro pentru a interveni ca aceasta sa fie numita in functie.

Femeia a recunoscut acest lucru intr-un filmulet difuzat de Realitatea TV si pune ca plata a fost facuta de sotul ei, numit "Ducu".

"Nu mi-a dat nimeni niciun ban. Ducu este barbatul, intr-adevar, dar eu n-o cunosc pe ea. N-am vazut-o niciodata. Pe Ducu-l cunosc, intr-adevar. Am incercat, sindicatul, sa infiintam o firma impreuna. Nu mi-a dat niciodata niciun ban. Si cu asta basta. N-a mers firma respectiva. Am inchis-o si i-am dat-o lui. Si cu asta, basta. Nu m-a ajutat el cu nimic si cu nimeni", a declarat Vasile Marica, presedintele sindicatului Sed Lex.

Numele lui Vasile Marica a mai fost vehiculat zilele trecute in cazul scandalului spagilor din vama.

"Domnul Marica este un surub esential al masinariei diabolice de acoperire a evaziunii fiscale, fiind veriga de legatura dintre PNL si celelalte grupuri de interese din cadrul Autoritatii vamale, iar presedintele Basescu, anul trecut, la intalnirea cu liderii confederatiilor sindicale i-a rugat pe acestia sa transmita domnului Marica ca patroneaza un sindicat care gestioneaza contrabanda si evaziunea fiscala", a precizat Vasile Lincu, presedintele Pro Lex.

"Cum iti permiti sa spui ca dau bani la presa. Si o pui pe mama sa stea la televizor sa planga pentru ca ma acuza cineva. Nu ti-e jena (...)", a replicat Vasile Marica.

Presa speculeaza faptul ca Marica ar fi cel identificat de Pro Lex drept "Nebunul" de pe tabla de sah a coruptiei din vami. (ziare.com)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de sancțiuni și avertismente aplicate la Botoșani pentru gestionarea defectuoasă a deșeurilor!

astăzi, 18:45

Au fost verificate 25 UAT-uri, Asociația de Dezvoltare Intracomunitară Ecoproces și Consiliul Județean Botoșani. Pentru neconformitățile constatate s-au stabilit măsuri cu termen în v...

Proiect de lege: Statul român, obligat să suporte cheltuielile de reparatriere a românilor decedați în afara țării!

astăzi, 17:50

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat marţi, 8 octombrie, un proiect de lege prin care statul român este obligat să suporte, la cererea familiei, cheltuielile ocazionate de repatrierea cetăţ...

Sute de detectoare de fum instalate de pompieri, în locuințele persoanelor vârstnice! (Video)

astăzi, 17:10

Intoxicațiile cu monoxid de carbon, incendiile, acumulările de gaze, urmate de explozii pot fi prevenite prin montarea în locuință a unor detectoare de fum, monoxid de carbon și de gaz. ...