Vanatori de prostituate pacaliti de un travestit

Vanatori de prostituate pacaliti de un travestit
Povestea de dragoste a unui travestit din Botoşani s-a încheiat cu o amendă serioasă după ce ore în şir bărbatul a încercat să ducă de nas poliţiştii dorohoieni declarând o identitate falsă aparţinând unei femei. Întâmplarea i-a pus în dificultate şi pe unii poliţişti cu peste 25 de ani de experienţă, care susţin că este prima dată în viaţa lor când au de soluţionat o astfel de speţă.

Cătălin Sorin G. de 22 de ani a fost surprins zilele trecute, la o oră târzie din noapte, sărutându-se cu un bărbat în faţa unei pensiuni din Dorohoi. Pentru a înlătura orice suspiciune legată de practicarea prostituţiei, o patrulă de noapte i-a legitimat pe cei doi. Cătălin Sorin G. era îmbrăcat şi arăta, după cum au precizat poliţiştii, ca o fată. Ba mai mult, acesta avea şi un comportament feminin şi a declarat poliţiştilor că se numeşte Ema Ramona H. La verificarea în baza de date, poliţiştii au avut surpriza să constate că această persoană nu există nici în judeţul nostru şi nici în judeţul Suceava, unde "tânăra" a spus că a locuit în trecut.

Cei care au asistat la toată scena spun că Cristian A., partenerul travestitului, s-a arătat mâhnit când poliţiştii au decis să-i identifice la sediu "prietena". Singurele cuvinte pe care acesta le-a adresat poliţistului au fost "şefule mi-ai stricat petrecerea". Ba mai mult după reacţia lui, martorii sunt convinşi că acesta nu avea habar că a sărutat un bărbat. El chiar a început să-şi roage blând "iubita" să spună cum o cheamă. "Haide iubito spune-ţi numele că doar nu păţeşti nimic!", aceasta ar fi fost rugămintea repetată de mai multe ori de Cristian A. "Dom‘le să mă bată Dumnezeu dacă nu ziceai că-i fată. Era îmbrăcată cu o geacă albă imaculată, blugi mulaţi pe picior şi chiar mergea cu picioarele puţin încrucişate ca o doamnă", a declarat unul din cei prezenţi în barul pensiunii.

Amendă de 200 de lei

Condusă la sediul Poliţiei Dorohoi, "fata" a plâns încercând să-i convingă pe oamenii legii să o creadă că şi-a declinat identitatea reală. La un moment dat unul dintre poliţişti a observat pe faţa acestuia pilozităţi specifice bărbaţilor. Într-un final bărbatul a recunoscut că şi-a declinat o identitate falsă motivând că "face acest lucru din obişnuinţă şi datorită convingerilor sexuale". "Tânărul căruia i-am spus minute bune "fato" a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 200 de lei pentru declararea unei identităţi false", a declarat unul dintre poliţişti. Poliţiştii mai spun că în acest caz nu este vorba şi de săvârşirea vreunei infracţiuni legate de rele moravuri, întrucât cei doi nu au fost surprinşi asupra faptului.

Tânărul îndrăgostit nu a avut, însă răbdare să aştepte până când poliţiştii i-au identificat "partenera", iar oamenii legii cred că cei doi şi-au dat o nouă întâlnire în faţa aceleiaşi pensiuni, unde sperau să-şi petreacă noaptea. După ce a fost demascat, travestitul a continuat să se comporte ca şi când ar fi femeie.
 

Sursa: Monitorul de Botosani

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
25

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
175

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
576

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...