Valutistii si cei care vand tigari in Piata Mare, reclamati de botosaneni!

Valutistii si cei care vand tigari in Piata Mare, reclamati de botosaneni!
Cetatenii care isi fac cumparaturile in Piata Mare si in Piata Viilor, vor avea posibilitatea de acum inainte sa isi exprime si nemultumirile pe care le au vizavi de anumite activitati care se desfasoara in piata sau fata de comercianti.

Urban Serv a montat in cele doua piete cate o cutie pentru sesizari si sugestii, fiind deja depuse reclamatii, in special in Piata Mare, la adresa valutistilor si a comerciantilor de tigari, care se plimba toata ziua prin zona si agaseaza trecatorii.

Reclamatiile depuse pana acum sunt insa anonime si au fost clasate.

“Sesizarile faceau referire la comertul cu tigari si la valutisti. Aceasta este o problema de care noi, administratorii acestui sector, suntem depasiti. Si am fost depasiti dintotdeauna, pentru ca ar trebui sa intervina alte organe ale statului. Noi, prin activitatea pe care o avem, administram niste bunuri incredintate de Consiliul Local, pe baza unui contract, dar nu avem sarcini de a combate acest comert care se face cu alcool, tigari sau acest schimb de valuta", a spus Viorel Negru, consilierul directorului Urban Serv.

Astfel de cutii pentru reclamatii au fost montate si la intrarea in Cimitirul Pacea si Cimitirul Eternitatea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
58

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
84

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
32

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...