Valeriu Iftime: Daca s-au batut pe strazi, ii dau afara!

Valeriu Iftime: Daca s-au batut pe strazi, ii dau afara!

 VALERIU IFTIME  

Atacantul Andrei Porfireanu, de la FC Botosani, care a ajuns astazi in atentia mass-mediei nationale, a declarat la politie cu totul altceva decat in presa!

Manuela Ieremie, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Botosani, a precizat, conform Sport Botosani, ca, in timpul audierilor, Andrei Porfireanu a spus ca, de fapt, incidentul s-a inregistrat duminica dimineata, la ora 3.00, si nu sambata, la ora 22.00, cum declarase initial.

"Victima a fost audiata si a spus ca incidentul s-a petrecut in noaptea de sambata spre duminica la ora 3.00. Victima se afla impreuna cu alti colegi de echipa si a avut o altercatie cu un alt grup de tineri. Din cate se pare, nu este vorba despre cetateni de etnie roma. In functie de numarul zilelor de ingrijiri medicale, vom stabili incadrarea faptei", a spus Manuela Iermie.

"Daca la ora trei au fugit din cantonament si s-au batut pe strazi, ii dau afara!", a declarat Valeriu Iftime, in urma cu putin timp.

Citeste pe SPORT.BOTOSANI declaratia lui Valeriu Iftime, precum si reactia lui Cristian Popovici, consilierul tehnic al FC Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cinci persoane, printre care și un copil de 8 ani, rănite într-un accident rutier în a treia zi de Paște! (foto)

astăzi, 12:20
344

Un accident rutier în urma căruia au rezultat cinci victime s-a produs, marți dimineață, pe raza localității Roșiori, din județul Suceava.Potrivit pompierilor care au ajuns la fața ...

Risc de inundații în județul Botoșani, Cod Galben până la miezul nopții!

astăzi, 12:00
69

Hidrologii au anunțat că există risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia și au instituit Cod Galben până astăzi, la ora 24.00.Fenomenele prognozate sunt „s...

Un adolescent din Botoșani, propus pentru Premiul special Tinere Talente!

astăzi, 11:32
132

Potrivit Top Child Performance, este vorba despre Eric Alexandru Cracană, în vârstă de 14 ani, din Botoșani.Eric este câștigătorul multor concursuri de interpretare vocală ...