Valeriu Iftime a facut SHOW, dupa victoria cu CSU Craiova: "I-am prostit pe olteni"! VEZI VIDEO cu declaratiile sale si ale lui Cornel Sfaiter!

Valeriu Iftime a facut SHOW, dupa victoria cu CSU Craiova: "I-am prostit pe olteni"! VEZI VIDEO cu declaratiile sale si ale lui Cornel Sfaiter!
Finantatorul celor de la FC Botosani, Valeriu Iftime, a facut show la conferinta de presa de la finalul partidei cu CSU Craiova.

Acesta a vorbit despre viitorul botosanenilor in Europa League si despre victoria cu craiovenii in stilul caracteristic.

Va prezentam mai jos cateva dintre declaratiile lui Valeriu Iftime, dar si video cu acesta si cu Cornel Sfaiter: 

"Astazi am cladit ceva care cu greu se va uita. Botosaniul poate sa creada ca este o echipa din primele 5 din campionatul romanesc"

"Botosaniul a facut spectacol pana in minutul 90"

"Batin a invatat mult sa dea un gol de la Real Madrid"

"Primul gol a fost smecherie. I-am prostit pe olteni"

"E complicat sa luam in calcul Europa League. E ca o femeie frumoasa care te poate fura rau"

"Speram sa piarda Viitorul, dar nici chiar asa"

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
20

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
19

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
524

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...