Valentin, condus pe ultimul drum cu fanfară și râuri de lacrimi-GALERIE FOTO, VIDEO

Valentin Mistreanu, adolescentul de 17 ani care a murit luni, după ce s-a înecat în piscina Hotelului Maria, a fost condus, joi, pe ultimul drum.

Alături de acesta i-au fost zeci de prieteni și colegi, printre cei prezenți la înmormântare numărându-se și Dan Șlincu, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, dar și profesori ai adolescentului, care era elev în clasa a X-a la Colegiul Național A.T. Laurian.

La căpătâiului lui Valentin a stat în permanență cea care i-a fost mamă în ultimii 11 ani, și care l-a iubit foarte mult.





Slujba de înmormântare a început în jurul orei 11.00, după care cortegiul funerar s-a îndreptat către Cimitirul Pacea, unde băiatul își va dormi somnul de veci.

Pe un banner uriaș, prietenii au scris: Vali, te vom purta mereu în inimile noastre. Te iubim!.

Pe tot drumul, cortegiul funerar a fost însoțit și de o fanfară.

Zeci de botoșăneni, care au aflat de drama tânărului, s-au oprit pe stradă când a trecut cortegiul funerar.

Valentin a decedat după ce s-a înecat în piscină. Băiatul a mers cu mai mulți prieteni să se distreze și deși nu știa să înoate a intrat în apa care avea peste 2 metri. El a intrat în stop cardio-respirator, decedând câteva ore mai târziu la spital. 


















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Revolver găsit de polițiștii de frontieră botoșăneni în bagajul unui ucrainean!

astăzi, 16:36

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au depistat un cetăţean ucrainean care a încercat să introducă în țară un revolver, fără doc...

Caz revoltător: Un tânăr din Botoșani, cu arsuri grave, a fost refuzat de marile spitale din țară!

astăzi, 15:08

Tânărul a ajuns în stare critică după un accident casnic, în urma căruia a suferit arsuri pe 60% din suprafaţa corpului. În prezent, el este la Spitalul Județean de Urgen...

(P) Cum îi explici copilului tău importanța îngrijrii corecte a dinților?

astăzi, 13:37

Îngrijirea dinților este un aspect esențial al sănătății generale, iar ca părinte este important să îți înveți copilul de mic importanța acestui obicei zilnic. A explica u...