Va fi modificat programul de la spaţiul de joacă din Parcul M. Eminescu

Programul de funcţionare la spaţiul de joacă gratuit din Parcul Mihai Eminescu va fi modificat.

În prezent, spaţiul este închis timp de trei ore, în intervalul 13.00-16.00, fapt ce a stârnit nemulţumirea mai multor părinţi, mai ales că mulţi îşi duc copiii la joacă în special în weekend.

Viceprimarul Cosmin Andrei a precizat că se va schimba regulamentul, pentru a fi redusă pauza de masă a angajaţilor Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement care se ocupă de acest spaţiu de joacă, pentru ca cei mici să se poată bucura mai mult timp de distracţie.

“Am primit solicitări pentru modificarea acestui program. Vom analiza posibilitatea modificării regulamentului printr-o Hotărâre de Consiliu Local astfel încât să existe o pauză de masă dacă este neapărat necesar şi nu se poate face o altă organizare la DSPSA cu numărul de anagajţi care sunt acolo, pentru că şi acesta a fost unul dintre considerentele pe care le-am analizat atunci când am propus în Consiliul Local această pauză şi vom propune ori eliminarea pauzei de masă ori micşorarea la un interval orar de o oră, cum este normal să fie o pauză de masă", a declarat viceprimarul. 

 

Spune-ne opinia ta